Υπηρεσίες

Αναζήτηση Αυτοκινήτου

 

Αναζήτηση αυτοκινήτου
  Ημερομηνία & τοποθεσία Στοιχεία πελάτη
  Αναζήτηση αυτοκινήτου Σύνοψη αιτήματος κράτησης
  Στοιχεία πελάτη Αίτημα κράτησης

  Ενοικίαση Αυτοκινήτων στη Λέσβο

  Προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στη Λέσβο
   

  Ενοικίαση Αυτοκινήτου

  Προσφέρουμε ένα στόλο σύγχρονων οχημάτων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Στόχος είναι η δημιουργία ευχαριστημένων και ικανοποιημένων πελατών. Κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός και μέλημά μας η ικανοποίηση των αναγκών του. Το κατάστημα μας παραμένει ανοιχτό όλο το χρόνο και προσφέρουμε μικρά και πολυτελή αυτοκίνητα σε οικονομικές και προσιτές τιμές. Η ομάδα της City Car Rentals είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικότερο μοντέλο αυτοκινήτου για εσάς και να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα αξιοθέατα του όμορφου νησιού της Λέσβου. Τα γραφεία μας βρίσκονται στο κεντρικό λιμάνι της Μυτιλήνης. Επιλέξτε το μοντέλο που επιθυμείτε, απολαύστε όμορφες διαδρομές και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

  Υπηρεσία παραλαβής

  Παραδόσεις και Παραλαβές εκτελούνται στα γραφεία της εταιρείας μας, στο Αεροδρόμιο Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης», καθώς και στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν οπουδήποτε στην Μυτιλήνη (κατόπιν συννενόησης).

  Κράτηση / Αίτηση

  Στην City Car Rentals, η ενοικίαση αυτοκινήτου γίνετε πολύ γρήγορα και εύκολα με online κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας. Προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές και τους καλύτερους όρους για ενοικίαση αυτοκινήτων στην Μυτιλήνη. Εγγυόμαστε άριστη εξυπηρέτηση και ασφαλή ενοικίαση αυτοκινήτου στην Λέσβο. Εμπιστευθείτε την City Car Rentals και βγείτε κερδισμένοι.